Rekrutering masterproef: validatie van de PCFS-vragenlijst voor personen met één of meer chronische aandoeningen
 
Als Nier Limburg werken we mee aan eindwerken, studies, doctoraten en dergelijke.
Wij helpen graag studenten want wat zij doen is belangrijk en wij kunnen hen daarbij helpen.
Daarom vinden jullie hieronder deze vraag van Charlotte Van Belle, studente in de opleiding ‘Master in de Gezondheidsbevordering’.
 

Mijn naam is Charlotte en ik ben een studente in de opleiding ‘Master in de Gezondheidsbevordering’ aan de Universiteit van Gent. Voor mijn masterproef zal ik de Primary Care Functioning Scale (PCFS) valideren. Dit is een vragenlijst die het functioneren meet van personen met één of meer chronische aandoeningen (leeftijd van 50 jaar of ouder).  Het doel is om deze vragenlijst uiteindelijk te implementeren binnen de eerstelijnszorg en op die manier de zorg meer patiënt- en persoonsgericht te maken zodoende het functioneren van de patiënten doorheen de tijd te kunnen opvolgen. 

Vooraleer dit kan gebeuren, moet deze vragenlijst gevalideerd worden en door zoveel mogelijk mensen worden ingevuld. Concreet ben ik dus op zoek naar personen met één of meer chronische aandoeningen (leeftijd van 50 jaar of ouder) die 30 à 40 minuten van hun tijd willen geven om de vragenlijst eenmalig in te vullen. Er worden algemene vragen gesteld en vragen over het functioneren (lichamelijke en geestelijke functies, activiteiten, omgeving, participatie en persoonlijkheid). 

Hiervoor zou ik graag jullie hulp gebruiken.  Op deze flyer hieronder staat de studie kort beschreven en is er een link en QR-code te vinden die rechtstreeks toegang biedt tot de vragenlijst.  

Aangezien de link niet rechtstreeks kan worden aangeklikt op de flyer, geef ik hem hier ook nog eens mee: https://www.enquete.ugent.be/survey322/index.php/869935?lang=nl

Alvast bedankt! 

 

Aarzel niet mij te contacteren indien u meer informatie wenst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 0472/90 47 37). 

 

Met vriendelijke groet, 

Charlotte Van Belle 

 

 

 

 Hoofdzetel :
   Jessa Ziekenhuis Campus Virga Jesse 

   Dienst Nierziekten / Sociale Dienst
   Stadsomvaart 11   3500 Hasselt
   011/33.87.00
   info@nierlimburg.be

 

  Volg ons op facebook :